Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος στην τέχνη. 
Τα έργα του κάθε παιδιού είναι μοναδικά !

 

Εργαστήρι για παιδιά 5-12 ετών

Σάββατο 11:00-12:30

Εικαστικό Εργαστήρι για παιδιά με κεραμική, ζωγραφική, κατασκευές και θεατρικό παιχνίδι. Τα παιδιά μέσα από το αυθόρμητο παιχνίδι και την καλλιτεχνική  έκφραση, εμπλέκονται με όλες τους τις αισθήσεις και τη φαντασία σε  ένα παιχνίδι εξερεύνησης της τέχνης της συνεργασίας, της  επικοινωνίας. Μέσα από τη χαρά της δημιουργικότητας αναδεικνύεται η μοναδικότητά τους ενισχύεται η αυτοεκτίμησή τους, μαθαίνουν να  αλληλεπιδρούν με σεβασμό και αγάπη.

 

Εργαστήρι για παιδιά και γονείς 1-4 ετών

Σάββατο 12:30–13:30

Η παιδική τέχνη είναι μια φυσική δημιουργική διαδικασία, και όχι η παραγωγή αισθητικά «όμορφων» αντικειμένων. Ελάτε με το παιδί σας και γίνετε και σεις παιδιά. Οι συναντήσεις αυτές έχουν σκοπό την αυθόρμητη – ελεύθερη έκφραση και είναι ένα αισθητηριακό παιχνίδι με πηλό χρώμα, άμμο και άλλα φυσικά υλικά.

 

Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι για όλη την οικογένεια

Σάββατο (30/11/2019, 07/12/2019 & 14/12/2019) 13.30-15.00

Ελάτε να φτιάξουμε μαζί τα στολίδια των φετινών Χριστουγέννων, αστέρια, καλικάτζαρους και ρόδια για παντοτινή τύχη! Δώστε ζωή στις δικές σας προσωπικές ιδέες και δημιουργήστε αναμνήσεις! Ελάτε μαζί με τα παιδιά σας και μοιραστείτε αληθινές στιγμές δημιουργίας!

 

Πασχαλινό camp

Σάββατο (13-16/04/2020) 10.00-13.00

 

Kαλοκαιρινό camp

Σάββατο (15-19/06/2020) 10.00-13.00

Επίσης, οι δραστηριότητες του εργαστηρίου μπορούν να πραγματοποιηθούν στον χώρο σας και να προσαρμοστούν στις ανάγκες του δικού σας camp. Εμπιστευτείτε μας για την οργάνωση εικαστικών δραστηριοτήτων με πηλό, χρώμα, κατασκευές και θεατρικό παιχνίδι ή επισκεφτείτε μας τους καλοκαιρινούς μήνες στον Άλιμο για πρωινά με δροσερά παιχνίδια και διάλειμμα για κολατσιό στον κήπο με τις λεμονιές.

Γενέθλια και γιορτές στο εργαστήρι

Το εργαστήρι του πηλού προτείνει μια φρέσκια ιδέα για παιδικές γιορτές με εκπαιδευτικό χαρακτήρα πλασμένες με πηλό, ζωγραφική, κέφι και θεατρικό παιχνίδι, ζυμωμένες με face painting και ψημένες με πολλή μουσική και χορό.

Δημιουργικό τμήμα

Μελέτη, σχεδιασμός και δημιουργία χρηστικών αντικειμένων και άλλων εφαρμογών. Αν επιθυμείτε μια ιδιαίτερη εικαστική ματιά στη δημιουργία επιχειρηματικού δώρου το εργαστήρι θα εξελίξει την ιδέα σας…
Μετά από συνεννόηση με το σχολείο ή τον φορέα σας, μπορούμε να διαθέσουμε τον χώρο και τις γνώσεις μας για να κατασκευάσετε αντικείμενα για το χριστουγεννιάτικο ή πασχαλινό μπαζάρ σας.